SOT-L'Y-LAISSE

'De zot die het laat zitten'. Zwervend door binnen- en buitenland verzorgt Edwin Severijn exclusieve minute made dinners op locatie, kookworkshops en bedrijfstrainingen.

Sot-ly'-laisse@YourParty?

Moon/en/co

Is een multidisciplinair ontwerpbureau. Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek geven samen met hun co's vorm aan de identiteit van producten, diensten en events: aan totale concepten of aan onderdelen daarvan. Bijvoorbeeld drukwerk, websites, interieurs, exposities, interactieve lichtobjecten en kunsttoepassingen op vlakglas.

Moon/en/co@YourCompany?
www.moonenco.nl

Cook & Viticulturist

Sot-l'y-laisse / Edwin Severijn

Curator & project manager

Moon/en/co / Annemoon Geurts

Production & floor Manager

Moon/en/co / Koen Rijnbeek

We looove to eat, to drink & to design

Eat Drink Design is een exclusief pop-up restaurant met expositie, een innovatief podium voor de creatieve industrie. Als satelliet van internationale culturele events creëren we een tijdelijk restaurant, richten het in met werk van ontwerptalenten, stellen een expositie samen en verzinnen projecten tussen de creatieve industrie en andere economische sectoren. Elke keer weer anders.

We combineren haute cuisine, actueel design en (toegepaste) kunst tot een totaalbeleving. In een high-end/informele/guerrilla setting laten we publiek en pers genieten, zittend op, tussen en etend van het mooie werk. EDD is kortom niet alleen een restaurant op locatie, niet alleen een statische expositie, maar een culturele ontmoetingsplaats met meerwaarde. Volgens vele (prominente) gasten een buitengewone beleving, die niet in woorden of beelden is te vangen.

EDD is een concept van Eindhovens ontwerpduo Moon/en/co (Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek) en de Utrechtse kok Sot-l'y-laisse (Edwin Severijn). Vanuit onze persoonlijke passie en maatschappelijk engagement organiseren wij - in opdracht en op eigen initiatief - impulsen die bijdragen aan de verbreding en de zichtbaarheid van de (economische) toegevoegde waarde van de creatieve industrie. Als katalysator van bedrijvigheid en liefhebbers van lekker en mooi willen we mensen laten genieten, inspireren en prikkelen.