food of food design?

Top-koks en designers werkten in koppels samen om hun eigen Signature Snack te ontwerpen. De vraag was of de synergie tussen ontwerper en kok meer teweeg zou brengen dan gewoon een mooi opgemaakt bord.

De opdracht was niet gemakkelijk: naast innovatief, mooi gepresenteerd, lekker en trouw aan hun eigen signatuur, moesten de haute cuisine snacks ook zo goed reproduceerbaar zijn dat ze voor slechts 5 euro rechtstreeks uit de muur verkocht konden worden.

Presented @


Images

Joep Lennarts

Bite3 Restaurant 1910
Lonneke Gordijn & Ralph Nauta (Drift)

Donut holes on a jack Chris Fraass (CMF Culinair)
Maarten Baptist (Joine)

Quail in cooked clay Avant Garde van Groeninge
Kiki van Eijk

Small Medium Large Restaurant Wollerich
Dinie van den Heuvel (d'Andt)

Porkioli Ristorante Da Nello
Christien Meindertsma

Autumn Dream De Karpendonkse Hoeve
Mara Skujeniece

Cold Bouillabaisse Désire De Treeswijkhoeve
Joost van Bleiswijk